Parijs Stadskaart

, ,

Parijs kent een groot aantal stedenpassen die u kunt reserveren om uw stedentrip voordelig en efficiënt te maken. Een voordeel van een stedenpas is dat u vooraf alles regelt en dat is aan te reden. Musea kennen tegenwoordig tijdsloten en het is voordelig om vooraf uw bezoek vast te leggen aangezien veel musea/attracties hun bezoek capaciteit volledig online aanbieden (waardoor er geen tickets meer gekocht worden op de locatie). Daarnaast ontloopt u de wachtrij als uw online tickets reserveert.

Paris City Card

De Paris City Card is de stedenpas die wij aanbevelen. De kaart biedt alleen de top attracties zodat u qua prijs het voordeligst uit bent en u terugkeert naar huis met het gevoel dat u heel Parijs heeft gezien. Wat zit er in de Paris City Card?

  • Louvre Museum: iedereen moet een keer de Mona Lisa gezien hebben in zijn leven
  • Seine Cruise: geweldige ervaring om de stad te ervaren vanaf de Seine
  • Hop-on-Hop-off Bus: ideaal om te gebruiken als transportmiddel, stopt bij alle grote bezienswaardigheden van Parijs
  • Versailles: het paleis dichtbij Parijs die het koninklijke gezicht van Frankrijk laat zien (eenvoudig te komen met de trein of bus, ook deze tickets kunt u met de 10% korting code reserveren)
  • 10% korting op wat u nog meer wilt doen in Parijs zoals Arc de Triomphe, Orsay Museum, Pompidou, Saint-Chapelle, Catacombs en nog veel meer!)
  • Super leuke en leerzame audioguide van Parijs die u veel meer vertelt over de bezienswaardigheden die u ziet

Paris City Card

U hoeft de kaarten niet op te halen in Parijs en u krijgt alles op uw telefoon. Tijdens het reserveringsproces kunt u via deze link aanvinken wanneer u wat wilt bezoeken. Er zit geen eindtijd op de pas zoals bijvoorbeeld geldigheid voor 24u, of 48u. U kunt de attracties bezoeken wanneer u dat wilt. Klik hier als u meer informatie wilt of als u een reservering wilt maken.

 

» MEER ZIENMuseumpas Parijs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.