The Crazy Horse Cabaret in Parijs: meningen, tips en advies

, ,

Van de drie belangrijkste cabarets van Parijs is de Crazy Horse waarschijnlijk de bekendste. Net als in de “Moulin Rouge” en de “Le Lido” zijn er verschillende uitvoeringen per dag en de lokale shows worden beschouwd als de modernste en meest erotische.

Kaartjes voor de Crazy Horse

De toegangsprijzen beginnen vanaf 105 € per stoel. Dit is het goedkoopste ticket dat alleen van toepassing is op de show. Als je nog eens 20 € betaalt, geeft het “gekke paard” je zelfs een halve fles champagne of twee cocktails bovenop.

Ons advies van Parijs10: zonder alcohol loopt de avond toch niet. Ze hebben tenslotte een behoorlijk onthullende show, de zaal is heet en er wordt veel gedronken en gevierd. De bubbels stromen en stromen. En in het cabaret zelf kost een cocktail vanaf 20 €, dus beter van direct iets meer te betalen en de drankjes al inbegrepen te hebben. Maar we raden je ook aan om niet te veel te drinken. Je wilt de show tenslotte toch tot het einde zien?

Er zijn nog duurdere tickets, met diner en de taxi naar het cabaret. De verschillende aanbiedingen zijn te vinden via de volgende link.

» MEER ZIENHet beroemdste cabaret van Parijs

Begin en einde van optredens in Crazy Horse

Gewoonlijk geeft de Crazy Horse twee uitvoeringen per avond. Deze beginnen om 20:30 en 23:00 uur.

De deuren van het Cabaret openen een half uur voor de voorstelling. Je zou daar op dit moment naartoe moeten gaan. Waarom ? Wie als eerste komt,  krijgt betere zitplaatsen. Zo heb je ook de tijd om je jas af te geven (deze is gratis, maar tips zijn altijd welkom) en je weg door het gebouw te vinden. Een half uur voor de hoofdperformance zullen sommige zangers hun kunst uitvoeren, meestal in de vorm van vermakelijke en romantische liedjes, praten met het publiek en zo de nodige sfeer voorbrengen voor de show.

In de zaal zijn geen gewone banken zoals in het theater, maar banken voor 4 tot 8 personen. Dus als je met z’n tweeën komt, zal je de bank delen met een ander koppel, maar dat is niet slecht, er is plaats voor iedereen. Er zijn niet echt slechte plaatsen in de zaal. Alles is ontworpen om kijkers vanuit elke mogelijke hoek van de show te laten genieten. Dat is waarom je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Kledingcode

Een echte dresscode bestaat niet in de Crazy Horse. Maar de meeste mensen verschijnen daar in formele kleren. Je wordt niet gevraagd om de kamer te verlaten als je in korte broeken en T-shirts verschijnt, maar je moet je wat beter aankleden om beter van de avond te genieten.

Show in het cabaret

De werkelijke uitvoeringen in de Crazy Horse duren anderhalf uur. Binnen deze tijd voeren de dansers enkele nummers uit. Romantische scenes, soms verdrietig scenes en ook grappig scenes worden uitgevoerd. Je geniet zowel van klassieke striptease als bijna acrobatische nummers met blote huid.

De Crazy Horse besteedt de grootste zorg aan de nieuwste technologie en de shows zijn verbazingwekkend effectief en modern, maar toch zeer exclusief en geselecteerd, zonder obsceniteit. De muziek, de acteurs, de speciale effecten, kortom alles is gekozen volgens de beste Franse smaak, en het programma wordt elk jaar veranderd. De Crazy Horse kan echt worden omschreven als een kunst, niet alleen een cabaret.

» MEER ZIEN – De 10 beste nachtclubs van Parijs

Mag ik mijn kinderen meebrengen?

De eigenaars van het cabaret hebben een leeftijdsgrens van 10 jaar ingesteld als een kind met ouders aanwezig is. Maar het is belangrijk er rekening mee te houden dat het tonen van een naakt lichaam tegen je opvoedingsideeën kan indruisen. Daarom moet de vraag of je kinderen meeneemt naar het cabaret, iedereen voor zichzelf uitmaken.

Volgens de recensies van veel reizigers (en het redactioneel van Parijs10 is het met hen eens) is Crazy Horse het meest erotische cabaret van alle Parijse cabarets. Het is beter om kinderen zo’n show te laten bezoeken als ze groot zijn. Het is beter om met kinderen naar het Moulin Rouge of de Disneyland te gaan.

Na de show

Je wordt niet weggejaagd na de voorstelling. Je kunt dus nog steeds rustig je glas drinken of misschien nog een andere bestellen aan de bar. Het theater zelf is gelegen tussen de rivier de Seine en de Champs Élysées. Het adres is 12 Avenue George V, 75008 Parijs. Het dichtstbijzijnde metrostation is Alma-Marceau. Als u in de buurt van de Champs Élysées verblijft (hotels zijn te vinden op de volgende link), kunt u ook gemakkelijk heen en weer lopen. Als dat niet het geval is, wees voorzichtig: het openbaar vervoer rijdt niet tot een uur in de ochtend in Parijs. Maar je kunt nog steeds een van de taxi’s nemen die wachten op klanten na de show voor het cabaret.

Als je moet kiezen tussen de Crazy Horse, het Lido en de Moulin Rouge, geven de meeste mensen de voorkeur aan de Crazy Horse, vooral vanwege het geavanceerde programma. En hoewel de prijzen niet overdreven zijn, is het zeker de moeite waard! Wees ook een gast van het “gekke paard”!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.