10 kaartjes in Parijs, die je eerder op voorhand zou moeten kopen

, ,

Heeft u uw vliegticket en uw hotel al geboekt? Dan is het hoog tijd om na te denken over uw bezoekprogramma voor uw reis naar Parijs. Welke tickets moet u van tevoren kopen? Hoe voorkomt uw eeuwige wachtrijen? Hoe kunt u geld besparen op uitstapjes in Parijs? De eenvoudigste variant is de Paris City Card. We zullen de andere bestaande varianten hieronder bespreken.

» MEER ZIENDE 33+ HOOGTEPUNTEN VAN PARIJS

Tickets voor Eiffeltoren

Tickets voor Eiffeltoren

De Eiffeltoren is ongetwijfeld de belangrijkste attractie van Parijs. Daarom moet u 2 tot 3 uur wachten om de ijzeren kolos te bereiken. Nogmaals, we raden u aan om van tevoren je beklimming naar de Eiffeltoren te overwegen.

» MEER ZIENEIFFEL TOWER: TIPS VOOR REIZIGERS

Tickets voor Disneyland

Tickets voor Disneyland

Geloof het of niet, Disneyland is zelfs populairder dan de Eiffeltoren. En als u met kinderen reist, moet u Disneyland toch bezoeken. U kunt ook tickets reserveren voor Disneyland Parijs.

Tickets voor de Louvre

Louvre

Het Louvre is waarschijnlijk het beroemdste museum ter wereld. Elk jaar wordt het bezocht door meer dan 10 miljoen mensen. Zorg ervoor dat je je kaartje van tevoren online koopt  met deze link. Overigens adviseren wij u om een audiogids het Louvre te nemen. Dit is niet alleen erg leerzaam, maar het bespaart ook geld in vergelijking met een rondleiding met gids.

Tickets voor het kasteel van Versailles

Tickets voor het kasteel van Versailles

Versailles is een van de beroemdste koninklijke kastelen ter wereld. De wachtrijen kunnen ook zeer groot zijn, vooral in de zomer of voor nieuwjaar. Als u snel en gemakkelijk wilt doorkomen, is het beter van u kaarten al op voorhand (thuis) te kopen. U kunt ook het kaartje kopen met de rit naar Versailles. Net als in het Louvre kunt u het ticket ook samen met een Nederlandse audiogids kopen.

Kaartjes voor de shows in de Moulin Rouge

Moulin Rouge

Wilt u de beroemde Franse Cancan zien, zich ontspannen en misschien genieten van een glas champagne? Dan moet u naar de Moulin Rouge. Geloof het of niet, de show van vandaag is op de een of andere manier morgen uitverkocht. En overmorgen krijgt u misschien nog de duurste stoelen. Sommige toeristen kopen zelfs kaartjes voor de Moulin Rouge voordat ze zelfs hun vlucht boeken. Dit is natuurlijk weer overdreven. Niettemin raden wij u aan om van tevoren een kaartje te kopen voor de show in de Moulin Rouge.

Kaartjes voor een stadstour door Parijs

Kaartjes voor een stadstour door Parijs

Als je maar een paar dagen van Parijs kan genieten, raden we u aan om een busrit door Parijs te maken. Dit bespaart u tijd en geld. U zult alle belangrijke bezienswaardigheden zien en ook de bus gebruiken als een vervoermiddel en zal u op verschillende haltes kunnen uitstappen. Tickets voor rondleidingeт door de stad zijn hier te vinden.

Kaartjes voor boottochten op de Seine

Kaartjes voor boottochten op de Seine

Wat is er romantischer dan een boottocht over de Seine? Als er alleen geen wachtrijen voor de tickets bestonden! Parijs is namelijk zo gebouwd dat de meeste belangrijke bezienswaardigheden aan de oevers van de Seine liggen. U kunt zich dus laten gaan op de boot en de stad vanaf het water bezoeken. Op deze manier krijgt u een uniek uitzicht op sommige bezienswaardigheden, waaronder de Eiffeltoren. Kaartjes voor boottochten zijn te vinden via de volgende link.

Kaartjes voor het Musée d’Orsay

Kaartjes voor het Musée d'Orsay

Het Musée d’Orsay is de op één na bekendste museum van Parijs en is een van de tien beroemdste ter wereld. Het museum bezit een vermaarde verzameling impressionistische werken. Hier kunt u genieten van de werken van Monet, Degas, Van Gogh en vele andere vertegenwoordigers van deze tijdperk. De wachtrijen voor Orsay zijn zelfs langer dan die voor het Louvre. En als we u dit advies voor het Louvre al hebben gegeven, kunnen we het alleen maar herhalen voor het Orsay museum: koop uw ticket van tevoren. Tenzij u natuurlijk liever 2 tot 3 uur wacht.

Tickets voor de Arc de Triomphe

Arc de TriompheDe Arc de Triomphe

is een van de meest beroemde bezienswaardigheden in Parijs. En terecht! We raden u aan om de Arc de Triomphe ’s avonds te bezoeken, wanneer ook de lichten van de  Eiffeltoren aan zijn. U kunt het ticket ook gemakkelijk vooraf kopen.

Natuurlijk willen we u niet verplichten om alle tickets tegelijkertijd te kopen. Wees verstandig en bekijk wat u echt interesseert. Onze partners zullen een of ander interessant programma voor u vinden. Misschien vindt u zelfs iets ongewoons dat we hier in dit artikel niet kunnen noemen.

Goede Reis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.