Tickets voor Disneyland Parijs: Waar kun je ze het beste kopen en hoeveel kosten ze?

,

Disneyland Parijs is een van de meest bezochte plaatsen door zowel toeristen als de lokale bevolking in Frankrijk. Het sprookjesachtige pretpark zal zowel kinderen als volwassenen opwinden. Maar als je wilt dat je reis naar Disneyland een goede indruk achterlaat, dan moet je zeker kaartjes van tevoren kopen.

» Meer zien10 tips voordat u Disneyland Parijs bezoekt

Waar en hoe koop ik kaartjes voor Disneyland Parijs?

Je kunt kaartjes voor het park krijgen op de officiële Disneyland site, en je kunt ook kaartjes krijgen via Disney’s partners, die verschillende kortingen geven die je hier kunt zien. Dit zal tijd besparen, aangezien de rijen best wel lang zijn. Het kiezen van de tickets die je nodig hebt is veel gemakkelijker en comfortabeler thuis.

Bij het kiezen van een ticket is het eerste wat je moet beslissen hoeveel dagen je nodig hebt en welk park je wilt bezoeken, of dat je tijd wilt vrijmaken voor beide. Disneyland heeft twee parken: het prinsessenpark en de Walt Disney Studios.

Sommige tickets omvatten een transfer naar het park, en andere werken voor 2 of 3 dagen, en soms een jaar. Ze kosten ook minder op de site dan in de kassa door verschillende verkopen.

Disneyland

Nadat je je ticket hebt betaald, staat het in de e-mail die je in het formulier hebt gebruikt, en hoef je het alleen maar uit te printen.

Maar ook als het niet mogelijk is om van tevoren een kaartje te kopen, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt ze bijna overal in Parijs krijgen: in de metro, in hotels, bij Fnac-winkels en andere winkelcentra, en bij Disney zelf.

Het is ook een goed idee om te kijken naar aanbiedingen met vervoer vanuit Parijs die je reis naar het park makkelijker zullen maken. Je kunt er hier enkele bekijken.

Disneyland prijzen van de tickets

Disneyland atraction

De prijzen van de tickets hangen af van het soort ticket, van de dag van de week en van het seizoen. Een typisch ticket voor één park voor één dag kost 59 euro voor een volwassene en 54 euro voor een kind tot 12 jaar. Kinderen van 3 jaar en jonger mogen gratis naar binnen. Dit zijn prijzen zonder kortingen.

Het goedkoopste pakketkaartje (voor beide parken) voor een volwassene voor één dag kost 76 euro, en 169 euro voor twee dagen. Datzelfde ticket voor een kind kost 71 euro voor één dag en 156 voor twee. De prijs voor drie dagen is 211 en 195 euro voor respectievelijk volwassenen en kinderen, en 249 of 229 euro voor vier dagen (je kunt na de eerste dag op alle vier dagen van de week naar het park).

Disneyland werkuren

Disneyland time

Het park gaat elke dag om 10 uur open, zeven dagen per week. De sluitingstijd hangt af van het seizoen, maar Walt Disney Studios sluit meestal om 6 uur, en het park zelf sluit om 22:30 uur. In de zomer en in het weekend is het park open tot 10:30 en 11:00 uur (controleer dit bij het kopen van een kaartje). De beste tijd om naar Disneyland te gaan is in de lente of herfst (maar niet in september of mei) omdat er dan niet zoveel bezoekers zijn en de rijen korter zijn. Doordeweekse dagen zijn ook beter dan weekends, maar de parken hebben verschillende shows in het weekend die je doordeweeks niet kunt zien.

» MEER ZIENDisneyland Parijs: waar te verblijven?

Het programma van Disneyland

Het programma van Disneyland

Het kost je minstens een dag om alle attracties en attracties in Disneyland te zien. Beide parken samen hebben 60 attracties, en de meest populaire worden beschouwd als het kasteel van Doornroosje, het schip uit “Pirates of the Caribbean”, het Disneyland station met een stoomboot die klaar staat om je naar elk punt in het park te brengen, de Indiana Jones achtbaan, Alice’s Doolhof en de Drakengrot.

Disneyland is verdeeld in 5 zones, het land van ontdekking, het land van fantasie, central street, het land van avontuur, en het grensland. En ze zijn er nog drie aan het bouwen. Je kunt een spannende reis maken naar de wereld van film en animatie in Walt Disney Studio’s Park alsof je naar een filmset gaat waar filmsterren rondlopen. Disney Village heeft souvenirwinkels, musea en restaurants.

Elke dag om 5.30 uur in de winter en 6.30 uur in de zomer is er een parade van Disney-figuren op de centrale straat in Disneyland. Het is een prachtig iets dat je moet zien. Geniet van het vuurwerk met muzikale omlijsting vlak voordat het park sluit. Op feestdagen, Halloween, Kerstmis en Valentijnsdag, heeft het park een speciaal programma voor volwassenen en kinderen.

Bereikbaarheid van Disneyland

Bereikbaarheid van Disneyland

Disneyland ligt ongeveer 40 kilometer buiten Parijs, en je kunt er op de volgende manieren komen:

  • Met de RER-trein (voorstadstrein) van het centrum van Parijs (station Opera) naar het station Marne-la-Vallee Chessy. De treinrit duurt ongeveer 30-40 minuten, en hij vertrekt elke 15 minuten vanaf het station Opera.
  • De bus Magical Shuttle rijdt vanaf de luchthavens Orly en Roissy (vertrekt elke 45 minuten). De rit duurt een uur.
  • Je kunt een taxi of auto nemen vanuit Parijs (op de A4 snelweg). Je kunt een taxi boeken via deze link.
  • Je kunt ook kiezen voor een rondrit met busvervoer vanuit Parijs, die je hier kunt boeken.

» Meer zienHoe kom ik naar Disneyland Parijs?

Als je voor een tweedaags ticket hebt gekozen, is het de moeite waard om in een hotel in de buurt van Disneyland of in het park zelf te verblijven. Ten eerste hoef je dan geen tijd en geld te verspillen aan de reis. Ten tweede vinden kinderen het heerlijk om dicht bij het park te zijn, aangezien de hotels eruit zien alsof ze uit een sprookje komen en hun favoriete personages direct in de hotels aanwezig zijn om mee op de foto te gaan. Bovendien hebben hotelgasten een hele lijst met kortingen en gaat het park voor hen een uur eerder open, zodat de rijen korter zijn.

Disneyland Parijs: book hotel in

Geniet van de magie van Disneyland!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.