» Frankrijk » Île-de-France » Parijs » Tickets voor Disneyland Parijs: Waar kun je ze het beste kopen en hoeveel kosten ze?

Tickets voor Disneyland Parijs: Waar kun je ze het beste kopen en hoeveel kosten ze?

Disneyland Parijs is een van de meest bezochte plaatsen door zowel toeristen als de lokale bevolking in Frankrijk. Het sprookjesachtige pretpark zal zowel kinderen als volwassenen opwinden. Maar als je wilt dat je reis naar Disneyland een goede indruk achterlaat, dan moet je zeker kaartjes van tevoren kopen.

Waar en hoe koop ik kaartjes voor Disneyland Parijs?

Je kunt geen kaartje meer kopen bij de ingang.

Kies en koop tickets voor Disneyland vooraf online. Dit is een pluspunt — thuis in een rustige sfeer kun je goed nadenken over de reis en de prijs berekenen.

Tickets voor Disneyland Parijs (alle attracties inbegrepen)

3–11 yaar12+ yaarTicket aankoop link
1 dag in 1 park
van 62 tot 108 €van 67 tot 118 €boek hier
1 dag in 2 parken
van 92 tot 138 €van 97 tot 148 €boek hier
2 dagen in beide parken
van 157 up to 246 €van 169 tot 267 €boek hier
1 dag in 1 park met transfer vanuit Parijs
van 129 €van 139 €boek hier
Overnachting in Disneyland
tweepersoonskamervan 170 €kies hier een hotel

Tickets worden verkocht met een datum en de kosten zijn afhankelijk van die dag. Een doordeweekse dag buiten de schoolvakanties is het goedkoopst. De hoogste prijzen zijn op feestdagen, zoals Halloween of oudejaarsavond.

Kies een datum in de kalender en kijk hoeveel het ticket kost op de dag van uw reis:

Het is mogelijk om een ticket te kopen zonder datum, maar het zal duurder zijn dan de duurste dag en u moet zich vóór de reis registreren op de website. Het is beter om de datum vooraf te bepalen.

Hoeveel kosten attracties in Disneyland?

De prijs van het toegangskaartje is inclusief onbeperkte ritten op alle attracties en draaimolens. Ja, het is een echt sprookje! Daar gaat iedereen voor naar Disneyland.

Iedereen ziet gratis de parade van Disney figuren op Main Street. Maak gratis foto’s met de personages in de aangewezen gebieden. En natuurlijk is de avondshow met vuurwerk bij het kasteel van Doornroosje ook gratis.

Geld in het park is handig in cafés, souvenirwinkels en als u binnenshows wilt bijwonen. Maar kaartjes voor deze shows kun je ook beter vooraf reserveren, bekijk het programma op de officiële website van Disneyland.

Disneyland werkuren

Het park gaat elke dag om 10.00 uur open, zeven dagen per week.

De sluitingstijd hangt af van het seizoen, maar Walt Disney Studios sluit meestal om 18.00 uur, en het park zelf sluit om 22.30 uur.

In de zomer en in het weekend is het park open tot 22.30 en 23.00 uur (controleer dit bij het kopen van een kaartje).

De beste tijd om naar Disneyland te gaan is in de lente of herfst (maar niet in september of mei) omdat er dan niet zoveel bezoekers zijn en de rijen korter zijn. Doordeweekse dagen zijn ook beter dan weekends, maar de parken hebben verschillende shows in het weekend die je doordeweeks niet kunt zien.

Het programma van Disneyland

Het kost je minstens een dag om alle attracties en attracties in Disneyland te zien. Beide parken samen hebben 60 attracties, en de meest populaire worden beschouwd als het kasteel van Doornroosje, het schip uit «Pirates of the Caribbean», het Disneyland station met een stoomboot die klaar staat om je naar elk punt in het park te brengen, de Indiana Jones achtbaan, Alice’s Doolhof en de Drakengrot.

» MEER ZIENIs het de moeite waard om naar de Walt Disney Studios in Parijs te gaan?

Disneyland is verdeeld in 5 zones, het land van ontdekking, het land van fantasie, central street, het land van avontuur, en het grensland. En ze zijn er nog drie aan het bouwen. Je kunt een spannende reis maken naar de wereld van film en animatie in Walt Disney Studio’s Park alsof je naar een filmset gaat waar filmsterren rondlopen. Disney Village heeft souvenirwinkels, musea en restaurants.

Elke dag om 5.30 uur in de winter en 6.30 uur in de zomer is er een parade van Disney-figuren op de centrale straat in Disneyland. Het is een prachtig iets dat je moet zien. Geniet van het vuurwerk met muzikale omlijsting vlak voordat het park sluit. Op feestdagen, Halloween, Kerstmis en Valentijnsdag, heeft het park een speciaal programma voor volwassenen en kinderen.

Bereikbaarheid van Disneyland

Disneyland ligt ongeveer 40 kilometer buiten Parijs, en je kunt er op de volgende manieren komen:

  • Met de RER-trein (voorstadstrein) van het centrum van Parijs (station Opera) naar het station Marne-la-Vallee / Chessy. De treinrit duurt ongeveer 30–40 minuten, en hij vertrekt elke 15 minuten vanaf het station Opera.
  • De bus Magical Shuttle rijdt vanaf de luchthavens Orly en Roissy (vertrekt elke 45 minuten). De rit duurt een uur.
  • Je kunt een taxi of auto nemen vanuit Parijs (op de A4 snelweg). Je kunt een taxi boeken via deze link.
  • Je kunt ook kiezen voor een rondrit met busvervoer vanuit Parijs, die je hier kunt boeken.

Als je voor een tweedaags ticket hebt gekozen, is het de moeite waard om in een hotel in de buurt van Disneyland of in het park zelf te verblijven. Ten eerste hoef je dan geen tijd en geld te verspillen aan de reis. Ten tweede vinden kinderen het heerlijk om dicht bij het park te zijn, aangezien de hotels eruit zien alsof ze uit een sprookje komen en hun favoriete personages direct in de hotels aanwezig zijn om mee op de foto te gaan. Bovendien hebben hotelgasten een hele lijst met kortingen en gaat het park voor hen een uur eerder open, zodat de rijen korter zijn.

Geniet van de magie van Disneyland!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.