10 tips voordat u Disneyland Parijs bezoekt

,

U gaat naar Parijs en u hebt besloten Disneyland te bezoeken? Geweldig idee. Speciaal voor u hebben wij een paar nuttige tips voorbereid voor het bezoeken van Disneyland Parijs

Is het het waard om Disneyland Parijs te bezoeken? Natuurlijk, want meer dan 15 miljoen toeristen bezoeken elk jaar Disneyland Parijs! Veel plezier en adrenaline wordt aan u verstrekt.

Zijn alle attracties in Disneyland Parijs veilig?

Pirates of Carribean

Attracties in Disneyland zijn beroemd om hun veiligheid. Een paar keer in meer dan 20 jaar tijd ging het even mis bij sommige attracties, maar zonder slachtoffers. Dus u kunt u daar geen zorgen over maken.

» Meer zienDisneyland Parijs. Alles wat je als toerist moet weten

Voor hoe lang moet u uw reis plannen?

Veel toeristen twijfelen aan hoe lang ze de tijd nodig hebben voor een attractiepark. Om te beginnen bestaat DIsneyland uit 2 parken. En elk park verdient minimaal 1 hele dag de tijd. En dat als er geen rijen zijn. Een hele dag zal genoeg zijn voor een volwassene, maar als u met kinderen bent raden wij aan om 2 of zelfs 3 dagen te nemen.

Waar bevindt Disneyland Parijs zich?

Disneyland Shuttle

Paradoxaal genoeg ligt Disneyland Parijs buiten Parijs. Om precies te zijn, bij het station RER Marne-la-Vallée in het vijfde transportgebied. Vanaf het centrum van Parijs tot Disneyland Parijs neemt de rit met het openbaar vervoer ongeveer 40 tot 60 minuten. Met de taxi iets minder. Vergeet dit niet mee te rekenen bij het plannen van uw dag. Meer over hoe u bij het attractiepark komt hebben wij in ons artikel geschreven.

Waar is het beter om dicht bij het park te verblijven?

Disney Village

Uiteindelijk, als u hebt besloten om 2-3 dagen te blijven, kunt u beter een hotel uitzoeken dichtbij of zelfs in het park. Plus het feit dat het park voor bewoners in de buurt een uur eerder open gaat, dan kunt u dus een paar attracties bezoeken zonder wachtrij. U kunt dan rustig tot en met de avondshow blijven en hoeft dan niet te haasten naar uw hotel in Parijs. Via deze link kunt u hotels in de buurt van Disneyland Parijs vinden.

Disneyland Parijs : book hotel in

Wanneer kunt u het best naar Disneyland?

Halloween

Het seizoen met de minste bezoekers voor Disneyland Parijs is de tijd van november tot maart, met uitzondering van het nieuwe jaar. Het seizoen met de meeste bezoekers – mei tot augustus. In die maanden hebben de kinderen bijna overal vakantie in Europa. Daarom zijn de wachtrijen in die tijd het langst, vooral in het weekend. De beste dagen om Disneyland te bezoeken, volgens ons, zijn de dagen maandag tot en met woensdag.

Koop uw tickets naar Disneyland van te voren

Mickey Mouse

De ticket, die u koopt bij Disneyland Parijs, geeft u het recht om alle attracties in de loop van 1 dag te bezoeken. Dus u koopt een ticket om het park binnen te komen, maar hoeft niet voor de attracties zelf te betalen. Wij raden aan om van te voren uw tickets te kopen, om tijdverlies in de rij voor de tickets te voorkomen. Ticket voor Disneyland Parijs + transport vanaf het centrum van Parijs kunt u vinden via deze link.

Welke attracties in Disneyland Parijs zijn het meest interessant?

Disneyland parade

Zoals we al hebben gezegd, bestaat Disneyland Parijs uit twee parken. En iedereen zal er voor zichzelf iets interessants vinden. Beide parken zijn verdeeld in zones geassocieerd met Disney films of cartoons. Sommige mensen houden van het Indiana Jones gebied, en sommigen zullen het Pirates of the Caribbean gebied leuker vinden. De klassiekers zijn Mickey Mouse en zijn vrienden. Maar volgens ons is de coolste rit in Disneyland Parijs een kosmische achtbaan op het gebied van Jules Verne.

Kunt u in Disneyland eten?

Restaurant in Disneyland

In Disneyland kunt u eten, slapen en een hoop souvenirs kopen. Echter is het eten hier duurder dan in Parijs en wordt voornamelijk vertegenwoordigd  door de Amerikaanse hotdogs en broodjes. Sommige Fransen nemen zelf eten mee, om geen extra geld te verspillen.

Wat zijn de «snelle wachtrijen» in Disneyland?

De meest populaire attracties in Disneyland Parijs hebben «snelle wachtrijen» (fastpass). Samen met je toegangskaart neemt u een extra ticket voor een snelle wachtrij naast het gratis attracties bezoeken. Dit kaartje zal de tijd aangeven wanneer u kunt komen en best snel de attractie in kunt. Zo bespaart u tijd en u kunt uw dag precies zoals u wilt plannen.

Show in Disneyland

Evening in Disneyland

Gedurende de dag vinden er verschillende optredens plaats in Disneyland. De belangrijkste zijn de parade en de avondshow. De parade van de Disney-helden, afhankelijk van het seizoen, begint tussen 16 en 18 uur. De avondshow is een licht- en muziekshow met vuurwerk. In de zomer begint het om 23 uur, tijdens andere seizoenen iets eerder. Zowel de parade als de show zijn gericht op de komende feestdagen en populaire nieuwe cartoons. Maar ze vergeten natuurlijk niet de oude helden. U kunt altijd de planning bij de ingang vinden.

Wij wensen u een fijn Disneyland bezoek!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.