» Frankrijk » Île-de-France » Parijs » De 10 beste hotels met uitzicht op de Eiffeltoren

Iedereen die droomt van een bezoek aan Parijs stelt zich voor wakker te worden met de Eiffeltoren voor zijn raam. Wij hebben een lijst gemaakt van de 10 beste hotels volgens beoordelingen van gasten en kwaliteit per prijs, die ofwel dicht bij de toren liggen of er een geweldig uitzicht op hebben vanuit de ramen.

Pullman Paris Tour Eiffel

Dit viersterrenhotel ligt het dichtst bij de Eiffeltoren: op slechts drie passen afstand. De meeste kamers hebben een balkon met uitzicht op de toren, de Seine of het Champ de Mars. Het is ook handig omdat het heel dicht bij het metrostation Bir-Hakeim ligt. Het ligt naast een straat met cafés, bakkerijen en kruidenierswinkels, dus je hebt gemakkelijk toegang tot de dingen die je nodig heeft.

Een minpunt is dat niet elke kamer uitzicht heeft op de toren, en in de meeste moet je naar buiten op het balkon.

Je kunt hier een kamer boeken.

Het hotel wordt door gasten beoordeeld met een 8,4 uit 10.

De prijzen beginnen bij € 260 per nacht.

Mercure Paris Centre Tour Eiffel

Het grootste pluspunt van dit 4-sterrenhotel is dat de Toren om de hoek ligt, op 2 minuten lopen. De kamers op de bovenste verdieping hebben een prachtig uitzicht op de Eiffeltoren. Gasten hebben toegang tot een fitnessruimte en een bar. Het ligt ook op slechts 4,5 km afstand van het Parc de Princes-stadion.

Het hotel wordt door gasten beoordeeld met een 7,9 uit 10.

De kamers beginnen bij € 160 per nacht.

Derby Alma

Dit viersterrenhotel ligt op slechts twee stappen van de Champs Elysees en de Eiffeltoren. De gasten schrijven: «het uitzicht vanuit het raam is als een droom!» Het interieur is ongelooflijk chique. Het heeft het klassieke Franse beige-zwart-goud, heeft de beste service, en elke kamer aan de straatkant is wat je je voorstelt als je de uitdrukking «een perfecte reis naar Frankrijk» hoort.

Het hotel wordt door gasten beoordeeld met een 8,7 uit 10.

De kamers beginnen bij € 260 per nacht.

Le Marquis Eiffel

Dit hotel ligt op 7 minuten lopen van de Eiffeltoren. Het is een rustige, stille buurt. Er zijn weinig toeristen, wat het verblijf erg Frans maakt. Het hotel ligt ook op slechts 10 minuten van de Trocadero-tuinen. De kamers zijn elegant.

Het hotel wordt door gasten beoordeeld met een 8,7 uit 10.

De kamers beginnen bij € 210 per nacht.

Shangri-La Hotel

Het hotel-paleis Shangri-La Paris is gevestigd in een voormalige residentie van prins Roland Bonaparte en is een bewaard gebleven architectonisch monument. Het ligt tegenover de Eiffeltoren aan de Seine en op slechts 500 meter van het Trocadero-plein. De sfeer van Franse zelfverwennerij is vermengd met oosterse gastvrijheid om een unieke ervaring te creëren.

Het hotel wordt door gasten beoordeeld met een 8,9 uit 10.

De kamers beginnen bij € 880 per nacht.

Hotel de l’Avre

Dit hotel ligt in het midden van Parijs en heeft elegante eenpersoonskamers. Het ligt op slechts 700 meter van de Champ de Mars die naar de Eiffeltoren leidt. In de zomer wordt het ontbijt geserveerd op een groen terras. De ontwerpers van het hotel hebben moderne voorzieningen op prachtige wijze gecombineerd met een klassiek interieur.

Het hotel wordt door gasten beoordeeld met een 8,5 uit 10.

De kamers beginnen bij € 135 per nacht.

Hotel Le Relais Saint Charles

Dit 3-sterrenhotel ligt op 15 minuten lopen van de Eiffeltoren. Het dichtstbijzijnde metrostation is Dupleix. De Seine ligt op slechts 600 meter afstand, en naar Invalides is het 20 minuten lopen. Gasten wijzen op de netheid en de gezelligheid van de kamers. Een minpunt dat sommige klanten noemen is dat de kamers klein zijn, en dat je de toren niet vanuit je raam kunt zien.

Het hotel wordt door gasten beoordeeld met een 8,5 uit 10.

De kamers beginnen bij € 125 per nacht.

Jardins Eiffel

Dit is een driesterrenhotel. Het ligt op 15 minuten van de Eiffeltoren en op slechts 200 meter van Invalides. Het museum Orsay en Champs Elysees liggen op 20 minuten lopen. Het dichtstbijzijnde metrostation is Tour-Maubourg. Het is een schoon, gezellig hotel met veel cafés in de buurt. De kamers zijn een beetje krap met 11 vierkante meter, maar dat is een probleem dat veel Parijse hotels hebben.

Het hotel wordt door gasten beoordeeld met een 8,4 uit 10.

De kamers beginnen bij € 167 per nacht.

Hotel du Square d’Anvers

Het is een 2-sterren hotel, en het ligt op Montmartre, verder van de Toren. Maar ondanks dat, heeft het een uitstekend uitzicht op de Eiffeltoren en de Sacre Coeur. Montmartre is een lawaaierige buurt, maar dit hotel ligt een beetje aan de kant van de toeristische gebieden op een rustige plek. Er zijn grote kamers, een balkon, een goed uitzicht vanuit je raam, en een goed ontbijt. Het interieur van de kamers is niet het mooiste, maar het is dicht bij veel belangrijke toeristische bestemmingen.

Het hotel wordt door gasten beoordeeld met een 6,9 uit 10.

De kamers beginnen bij € 71 per nacht.

Hotel Elysa-Luxembourg

Nog een leuk hotel aan de voet van de toren in de Latijnse wijk. De kamers hebben een prachtig uitzicht op de toren, en als je het hotel verlaat, bevind je je in de beroemde wijk naast de Luxemburgse tuinen, waar het heerlijk wandelen en ontspannen is.

Het hotel wordt door gasten beoordeeld met een 8,5 uit 10.

De kamers beginnen bij € 143 per nacht.

Gun jezelf een mooie vakantie en word wakker met uitzicht op de Eiffeltoren!