Bespaar geld met de Parijs City Pass

, ,

Een vakantie in Parijs is niet goedkoop. Een bezoek het Louvre, een rondvaart over de Seine en een abonnement voor het gebruik van het openbaar vervoer zijn kostbare aangelegenheden. Zeker als je ze allemaal bij elkaar optelt.

Je kunt op al deze kosten besparen door de Parijs City Pass aan te schaffen. Met deze pas kan je veel geld besparen op de entree van attracties en musea. Bovendien geeft dit abonnement je de mogelijkheid om 1-5 dagen onbeperkt gebruik te maken van het openbaar vervoer.

De voordelen van de Paris City Pass

Als je in de stad van de liefde bent, dan wil je zo veel mogelijk zien van de stad. Je de prachtige museums van Parijs bekijken, wandelen langs de Seine en lunchen op de pleinen van de stad. Je wilt geen kostbare tijd verspillen met het wachten in de rij voor een attractie. In de Paris City Pass zitten zogenaamde ‘skip-the-line’ tickets. Waarmee je niet in de wachtrij hoeft te staan!

Daarnaast biedt de kaart de volgende voordelen:

Met de Paris City Pass ben je in staat om twee tot drie keer zo veel interessante plekken in Parijs te bezoeken dan andere mensen. En dat zonder dat je meer geld uitgeeft. Natuurlijk ben je vrij om zelf je route door Parijs te kiezen.

De City Pass is een digitaal ticket. Wees dus niet bang te zijn om hem te verliezen. Downloadt het naar je telefoon (of print het op de ouderwetse manier) en gebruik het zodra je in Parijs aankomt.

Een klein rekensommetje: Stel, je gaat met het vliegtuig naar Parijs; dan betaal je twee keer 10 Euro (enkele reis van de luchthaven naar de stad). een boottocht over de Seine kost ongeveer 15 Euro, net als een bezoek aan Montparnasse en het Louvre.

Al met al kost dat je 80 tot 100+ Euro. En dan houden we nog geen rekening met de korting die je krijgt bij de andere musea en attracties. De City Pass Paris is al beschikbaar vanaf 63 Euro, dus je kunt al snel 20 – 30% besparen! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de tijd die je bespaart doordat je niet in de rij hoeft te staan.

Hoe kom je aan de Paris City Pass

Je kunt een kaart van de City Pass rechtstreeks via deze link kopen.

  • Vul de aankomstdatum in Parijs in;
  • Vul het aanvraagformulier op de site verder in;
  • De City Pass met kortingscodes wordt opgestuurd via e-mail.

De nadelen van de Paris City Pass

Er zitten ook nadelen aan de City Pass. De pas is niet helemaal zo ideaal als het lijkt. Hieronder een paar nadelen:

  • Als je niet naar bovengenoemde musea wilt, dan is het minder interessant om een kaart aan te schaffen. Je krijgt immers geen geld terug voor de musea die niet bezocht hebt;
  • Het kost 24 uur om de kaart te activeren. Dus zorg ervoor dat je voor je bezoek aan Parijs de kaart al hebt aangevraagd;
  • Reizen met het openbaar vervoer met de City Pass is niet standaard inbegrepen. Alleen het vervoer van de luchthaven naar de stad en vice versa.

Maar als deze nadelen op jou niet van toepassing zijn, dan is het natuurlijk een goede deal om deze kaart aan te schaffen. En van al het moois wat Parijs te bieden heeft te genieten!

» MEER ZIENDE MOOISTE MUSEA IN PARIJS

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.