The Crazy Horse Cabaret in Parijs: meningen, tips en advies

09 Sep 2021
The Crazy Horse Cabaret in Parijs

Van de drie belangrijkste cabarets van Parijs is de Crazy Horse waarschijnlijk de bekendste. Net als in de "Moulin Rouge" en de "Lido" zijn er verschillende uitvoeringen per dag en de lokale shows worden beschouwd als de modernste en meest erotische.

Kaartjes voor de Crazy Horse

De toegangsprijzen beginnen vanaf 105 € per stoel. Dit is het goedkoopste ticket dat alleen van toepassing is op de show. Als je nog eens 20 € betaalt, geeft het "gekke paard" je zelfs een halve fles champagne of twee cocktails bovenop.

Le Crazy Horse

Ons advies van Paris10: zonder alcohol loopt de avond toch niet. Ze hebben tenslotte een behoorlijk onthullende show, de zaal is heet en er wordt veel gedronken en gevierd. De bubbels stromen en stromen. En in het cabaret zelf kost een cocktail vanaf 20 €, dus beter van direct iets meer te betalen en de drankjes al inbegrepen te hebben. Maar we adviseren u ook om niet te diep in het glas te kijken. U wilt tenslotte de show tot het einde bekijken, of niet soms?

Er zijn nog duurdere tickets, met diner en de taxi naar het cabaret. De verschillende aanbiedingen zijn te vinden via de volgende link.

» Lees ook - De 10 beste nachtclubs van Parijs

Begin en einde van optredens in Crazy Horse

Le Crazy Horse

Gewoonlijk geeft de Crazy Horse twee uitvoeringen per avond. Deze beginnen om 20:30 en 23:00 uur.

Een goed raad van Parijs10: de deuren van het Cabaret openen een half uur voor de voorstelling. Je zou daar op dit moment naartoe moeten gaan. Waarom ? Wie als eerste komt,  krijgt betere zitplaatsen. Zo heb je ook de tijd om je jas af te geven (deze is gratis, maar tips zijn altijd welkom) en je weg door het gebouw te vinden. Een half uur voor de hoofdperformance zullen sommige zangers hun kunst uitvoeren, meestal in de vorm van vermakelijke en romantische liedjes, praten met het publiek en zo de nodige sfeer voorbrengen voor de show.

In de zaal zijn geen gewone banken zoals in het theater, maar banken voor 4 tot 8 personen. Dus als je met z'n tweeën komt, zal je de bank delen met een ander koppel, maar dat is niet slecht, er is plaats voor iedereen. Er zijn niet echt slechte plaatsen in de zaal. Alles is ontworpen om kijkers vanuit elke mogelijke hoek van de show te laten genieten. Dat is waarom je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Een echte dresscode bestaat niet in de Crazy Horse. Maar de meeste mensen verschijnen daar in formele kleren. Je wordt niet gevraagd om de kamer te verlaten als je in korte broeken en T-shirts verschijnt, maar je moet je wat beter aankleden om beter van de avond te genieten.

De werkelijke uitvoeringen in de Crazy Horse duren anderhalf uur. Binnen deze tijd voeren de dansers enkele nummers uit. Romantische scenes, soms verdrietig scenes en ook grappig scenes worden uitgevoerd. Je geniet zowel van klassieke striptease als bijna acrobatische nummers met blote huid.

De Crazy Horse besteedt de grootste zorg aan de nieuwste technologie en de shows zijn verbazingwekkend effectief en modern, maar toch zeer exclusief en geselecteerd, zonder kitsch of obsceniteit. De muziek, de acteurs, de speciale effecten, kortom alles is gekozen volgens de beste Franse smaak, en het programma wordt elk jaar veranderd. De Crazy Horse kan echt worden omschreven als een kunst, niet alleen een cabaret.

Na de show

Le Crazy Horse

Je wordt niet weggejaagd na de voorstelling. Je kunt dus nog steeds rustig je glas drinken of misschien nog een andere bestellen aan de bar. Het theater zelf is gelegen tussen de rivier de Seine en de Champs Élysées. Het adres is 12 Avenue George V, 75008 Parijs. Het dichtstbijzijnde metrostation is Alma-Marceau. Als u in de buurt van de Champs Élysées verblijft (hotels zijn te vinden op de volgende link), kunt u ook gemakkelijk heen en weer lopen. Als dat niet het geval is, wees voorzichtig: het openbaar vervoer rijdt tot een uur in de ochtend in Parijs. Maar je kunt nog steeds een van de taxi's nemen die wachten op klanten na de show voor het cabaret.

Als je moet kiezen tussen de Crazy Horse, het Lido en de Moulin Rouge, geven de meeste mensen de voorkeur aan de Crazy Horse, vooral vanwege het geavanceerde programma. En hoewel de prijzen niet overdreven zijn, is het zeker de moeite waard! Wees ook een gast van het "gekke paard"!

 

Photo credit: Le Crazy Horse, @crazyhorseparis_official

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a type title class href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <img title alt height width src class> <span class>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.